Često postavljana pitanja

Kako naručiti?

Odaberite tablete koje trebate, dodajte ih u košaricu, ispunite redove s kontakt podacima na stranici za narudžbu i pošaljite prijavu.

Koji je lijek najučinkovitiji?

Unatoč razlikama u sastavu, doziranju i trajanju djelovanja na organizam, svi generici predstavljeni u našoj internet ljekarni su 100% učinkoviti.

Da li generici izazivaju erekciju?

Ne. Generici za potenciju proširuju krvne žile u genitalijama. Ne izazivaju proizvoljnu erekciju, već samo poboljšavaju cirkulaciju krvi penisa, što vam omogućuje da ubrzate njegovo obrazovanje tijekom intimnosti. Učinak korištenja bilo kojeg generičkog lijeka je jednokratan. Ne utječe na seksualni život izvan svoje primjene.

Jesu li originali izrađeni na modernijoj opremi?

Ne. Generički je, kao i original, formalizirani lijek proizveden u svim tehnološkim i higijenskim standardima. Oslobađanje generika aktivno se bavi svim zemljama svijeta, uključujući Ukrajinu.

Gdje je garancija da me neće prevariti i poslati naručeni proizvod?

Uložili smo puno snage u kreiranje i reklamiranje naše online trgovine kako ne bismo zavarali kupce. Puno je isplativije pošteno raditi i dobivati ​​trajnu dobit nego nekoga zavaravati i nestajati. Slušamo recenzije kupaca i poboljšavamo svoj rad.

Što trebam znati o vašim pripremama?

Preparati doprinose nastanku erekcije samo uz prisutnost spolnog uzbuđenja! Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno!

Mogu li naručiti povjerljivo?

Oh naravno. Podaci o narudžbi poznati su samo voditelju skladišta i vama. Sve tablete nemaju natpise na pakiranju i šalju se u neprozirnom pakiranju. U principu, ako ste oprezni, ni vaša supruga ne prepoznaje da ste naš klijent.

Koji se softver, gelovi, kapsule i popkovi razlikuju od standardnih modula za doziranje?

Uz ugodan okus i veliku brzinu aktivacije erekcije, češće 15-20 minuta brže nego kod uzimanja jednostavnih tableta. Zbog prisutnosti brojnih krvnih žila u usnoj šupljini, meki, pops i drugi slični oblici vrlo se brzo apsorbiraju u sustavni krvotok i brzo djeluju farmakološko. Jednostavne tablete imaju posebnu ljusku, koja se probavlja 15-20 minuta. Ponekad je korisno, na primjer, ako namjeravate imati spolni odnos nakon dužeg vremenskog razdoblja. Također treba napomenuti da svi softveri i drugi oblici takvog principa primanja (osim kapsula) imaju različite ukuse za udobnost korisnika.